•   Web TV -Tv online -Makedonien 

Makedonien

Cegrani TV  Makedonien / Generelt
TV ÇEGRANI & MEDIA është një televizion privat DIGJITAL REGJIONAL, i cili me sinjalin e tij mbulon një numër të madh territoresh. TV ÇEGRANI

  • 80
3.5 ud af 5
7 Stemmer
А1он  Makedonien / Nyheder
А1 Телевизија е поранешен приватен електронски медиум во Република Македонија. Иако првите новинари биле дојдени главно од Македонско радио, оваа

  • 60
3 ud af 5
4 Stemmer
Алфа ТВ  Makedonien / Generelt
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

  • 80
3.5 ud af 5
2 Stemmer
Здрава Телевизија  Makedonien / Generelt
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

  • 60
3.4 ud af 5
5 Stemmer
Интел Телевизија  Makedonien / Generelt
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 40
2.3 ud af 5
3 Stemmer
Ирис телевизија  Makedonien / Generelt
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

  • 40
2.3 ud af 5
3 Stemmer
Канал 5 Телевизија  Makedonien / Lokal TV
Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

  • 100
5 ud af 5
2 Stemmer
Канал 8 ТВ  Makedonien / Generelt
ТВ Канал 8 од Кочани е приватна телевизија која дозволата за вршење на радиодифузната дејност ја доби од Советот за Радиодифузија на Република

  • 60
3 ud af 5
2 Stemmer
Македонска Телевизија 1  Makedonien / Generelt
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

  • 80
3.6 ud af 5
12 Stemmer
ТВ Канал 21  Makedonien / Generelt
Телевизиски програмски сервис со претежно забавен општ формат

  • 100
5 ud af 5
1 Stemmer