•   - - - TV Opinion 

TV Opinion online - Tv live


Klik på afspilleren, udsendelsen åbnes på kanalens officielle hjemmeside
TV Opinion
TV Opinion
Land:  Kosovo
Kategori: Generelt
TV Opinion 4 ud af 5
1 stemmer
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij televizioni transmetohet nga Zymi i Hasit, nga një kodër të emërtuar «BAJRAK», ku dikur ishte edhe transmetuesi i mëparshëm i RTP-së së atëhershme. Ky truall, me qëllim dedikues për transmetues televiziv, është pronë familjare e themeluesit të televizionit OPINION. Nga nostalgjia për atdheun dhe regjionin e vet, këtë televizion themeluesi i saj i parë Jozë Kolnrekaj fillimisht e quajti TV «HASI»
Klan Kosova  Kosovo - Generelt
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

4.6 ud af 5
3 stemmer
Rrokum TV  Kosovo - Generelt
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.

3 ud af 5
3 stemmer
TV Besa  Kosovo - Generelt
RTV Besa is a regional broadcaster based in Prizren.

5 ud af 5
1 stemmer
RTSH  Kosovo - Generelt
RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar),

4.5 ud af 5
2 stemmer
RTV Mir  Kosovo - Generelt
Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program,

0 ud af 5
0 stemmer
TV Opinion  Kosovo - Generelt
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

4 ud af 5
1 stemmer