•   Web TV -Tv online -Makedonien -Канал 8 ТВ 

TV-kanal: Канал 8 ТВ
Канал 8 ТВ online - Tv Live

Udsendelse fra det officielle websted
Denne tv-kanal er godkendt og udsendes på kanalens officielle hjemmeside, Klik på afspilleren
Канал 8 ТВ
Land:  Makedonien
Kategori: Generelt
3 ud af 5
2 Stemmer
Канал 8 ТВ - beskrivelse, anmeldelse, bedømmelse

ТВ Канал 8 од Кочани е приватна телевизија која дозволата за вршење на радиодифузната дејност ја доби од Советот за Радиодифузија на Република Македонија на 26.11.2008 година. Официјално с

Канал 8 ТВ online - Tv Live

ТВ Канал 21  Makedonien / Generelt
Телевизиски програмски сервис со претежно забавен општ формат

  • 100
5 ud af 5
1 Stemmer
Телевизија 24  Makedonien / Nyheder
Нашата мисија е да обезбедиме точни, навремени и објективни информации за случувањата во земјата и светот. При пласирањето на информацијата се водиме

  • 60
3.0 ud af 5
22 Stemmer
Македонска Телевизија 1  Makedonien / Generelt
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

  • 80
3.6 ud af 5
12 Stemmer
Интел Телевизија  Makedonien / Generelt
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 40
2.3 ud af 5
3 Stemmer
Здрава Телевизија  Makedonien / Generelt
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

  • 60
3.4 ud af 5
5 Stemmer
Cegrani TV  Makedonien / Generelt
TV ÇEGRANI & MEDIA është një televizion privat DIGJITAL REGJIONAL, i cili me sinjalin e tij mbulon një numër të madh territoresh. TV ÇEGRANI

  • 80
3.5 ud af 5
7 Stemmer