•   Web TV -Tv online -Bosnien og Hercegovina -Al Jazeera Balkans 

TV-kanal: Al Jazeera Balkans
Al Jazeera Balkans
Land:  Bosnien og Hercegovina
Kategori: Nyheder
3 ud af 5
5 Stemmer
Kanalens seneste videoer
Neuromodulacijsko odijelo pomaže oboljelim od multiple skleroze i paralize
3:38
Ukrajinski rat u ruskim medijima | Opservatorij
25:53
Tribina: Vrelo rukometno ljeto u regiji
26:22
Ko je Vladimir Putin? | AJB Start
15:37

Læs mere
Al Jazeera Balkans - beskrivelse, anmeldelse, bedømmelse

Radeći pod sloganom "Iz svakog ugla i sa svake strane", Al Jazeera Balkans svojim neovisnim i nepristrasnim izvještavanjem donosi neispričane priče.
Koristeći se mrežom dopisnika, kao i globalnom mrežom dopisništava Al Jazeera mreže, Al Jazeera Balkans gledaocima u regionu donosi, kako regionalne tako i globalne vijesti, te o regionu izvještava gledaoce u svijetu koji prate Al Jazeera English i Al Jazeera Arabic programe.
Al Jazeera Balkans (AJB) međunarodni je televizijski kanal mreže Al Jazeera (engleski: Al Jazeera Media Network) u vlasništvu Qatar Media Corporationa. Program emitira na bosanskom, hrvatskom i srpskom jeziku.
Studio i prostorije televizije od osnivanja su smješteni u BBI Centru u Sarajevu, a krajem 2019. objavljeno je da će graditi vlastitu zgradu.Osim sarajevskog studija, Al Jazeera Balkans ima studije u Zagrebu i Beogradu te dopisništva u Ljubljani, Skoplju, Podgorici, Nišu i Prištini.
Al Jazeera Balkans počela je s emitiranjem vlastitog programa 11. novembra 2011. u 18 sati iz centralnog i moderno opremljenog studija u Sarajevu. Na regionalnom medijskom prostoru postavila je nove profesionalne, tehničke i etičke kriterije u televizijskom novinarstvu. Koristi resurse i materijale s Al Jazeerinih kanala na arapskom i engleskom jeziku. Al Jazeera je jedan od najvećih izvora informacija u svijetu i ta TV-mreža raspolaže sa 65 međunarodnih ureda. AJB ima za cilj da gledaocima postane ključni izvor međunarodnih i regionalnih vijesti.

Al Jazeera Balkans online - Tv Live

OTV Valentino  Bosnien og Hercegovina / Musik
Gledajte OTV (Obiteljska TV Valentino) i slusajte ORV (Obiteljski radio Valentino) u Europi besplatno putem satelita Eutelsat frekvencija 11.366,

  • 40
2.2 ud af 5
4 Stemmer
Televizija Hema  Bosnien og Hercegovina / Underholdning
U programu Televizije HEMA, koji se emituje 24 sata, gledaoci mogu pratiti emisije o značajnim zbivanjima u BiH, regionu I svijetu, servisne

  • 80
3.5 ud af 5
7 Stemmer
Vikom TV  Bosnien og Hercegovina / Lokal TV
Local tv channel.

  • 20
1 ud af 5
1 Stemmer
Televizija Modriča  Bosnien og Hercegovina / Generelt
amusement,party,entertainment,fun

  • 100
5 ud af 5
1 Stemmer
NTV 101  Bosnien og Hercegovina / Nyheder
NTV 101 is a Bosnian commercial television channel based in Sanski Most. The program is mainly produced in Bosnian language.

  • 80
3.6 ud af 5
3 Stemmer
NTV Jata  Bosnien og Hercegovina / Musik
Nezavisna televizija Srebrenik.

  • 60
3.4 ud af 5
5 Stemmer