KOHAVISION - KTV online - Tv Live


Klik på afspilleren, udsendelsen åbnes på kanalens officielle hjemmeside
KOHAVISION - KTV
KOHAVISION - KTV
Land:  Albanien
Kategori: Musik
KOHAVISION - KTV 3 ud af 5
2 Stemmer
KTV (shkurtesa e Koha Vision) është një stacion televizioni në Kosovë, pjesë e "Grupit Koha", me pronare Flaka Surroi. Drejtoresh e "Kohavisionit" është Flaka Surroi Kosova ka tre televizione kombëtare dhe KTV-ja është televizioni më alternativ ne Kosove, me nje shikueshmeri urbane dhe program 24-oresh.
TV SHENJA  Албанія - Новини
Tv Shenja is a television channel in Albania.Before establishing the new channel, Channel One was called TV One and before that Junior TV, a 24-hour

  • 100
5 з 5
2 голос (ів)
Albanian TV of America  Албанія - Громадське Тв
Albanian Television of America. Our television broadcasts three programs in three different television stations in HD: 1) ALBTVUSA in ShqipTV.

  • 60
2,7 з 5
4 голос (ів)
Rrokum TV  Албанія - Громадське Тв
Rrokum.TV is the first Cable and Internet TV channel of Kosovo, a new medium of JAVA Multimedia Production (JMP), which builds on the success and

  • 80
3,8 з 5
6 голос (ів)
Mrt 2  Албанія - Громадське Тв
MRT 1 is a Macedonian television channel owned and operated by Macedonian Radio-Television.

  • 100
5 з 5
1 голос (ів)
RTV 21  Албанія - Громадське Тв
RTV21 is a media company based in Pristina, Kosovo, which includes a radio (est. 1998), a television (est. 1999), and a website (est. 2001). Founded

  • 60
3 з 5
5 голос (ів)
Top Channel  Албанія - Громадське Тв
Top Channel TV eshte nje subjekt privat biznesi, i cili mbulon me sinjalin e tij te gjithe territorin e Shqiperise.

  • 100
5 з 5
1 голос (ів)